12 mars 2009

Hello world! :D

Hej hej! Sen jag skrev sist har det hänt jättemycket, jag får gallra lite.. Vi har varit på 2 utflykter. På första utflykten gick vi ut i parken precis intill. Det var första gången alla i familjen var ute samtidigt med honom och det tyckte han var jättekul. Han hittade många fina pinnar att bita på och så lekte barnen tagare med honom runt ett träd. Jag behöver inte skriva så mycket mer för vi har ett par fina bilder!









(Ursäkta bildkvalitén men jag tyckte att den var så fin..)


Andra utflykten var inte lika rolig... Vi skulle gå till fårhagen här utanför men när vi kom dit och släppte ner Russell på marken kom det 2 stora hundar springande med högsta fart. De skällde och verkade i ofs glada och vänliga men vi tog upp Russel i alla fall. Det dåliga var att de här hundarna inte kom till sina mattar när de ropade på dem, hundarna totalt ignorerade mattarna tills de kom och kopplade dem. Även fast hundarna nu var ordentligt kopplade insåg vi att det troligen fanns fler lösa hundar där så vi gick vidare. Vi gick en bit tills vi kom till Saids skola, den har en jättestor skolgård med typ miniberg och lite skog. När vi kom dit så ville Russell leka ett litet tag men sen somnade han. Det har vi också bilder på, är han inte underbar??












En annan grej är att han har börjat få så bra självförtroende så att han springer iväg ifrån oss hela tiden.. (visserligen bara till dörren men det är ju verkligen inte bra!) Men i alla fall, nu har vi börjat med ett nytt projekt.

PROJEKT GÖMMNING

Går ut på att när han springer iväg så gömmer vi oss och så får han hitta oss själv.. det har funkat ganska bra men vi har bara hållit på i nån dag så uppdate senare.


Vi har också klippt en klo på honom och det gick jättebra :D

Seeya!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar