17 maj 2009

vårhagen

Det är så himla härligt i hagen på kvällarna nu. De här bilderna tog jag i går kväll. Said och Moses kastade apport med Russell, men sen sa Said att han behövde springa av sig. Det ville Russell också. Och ramla runt i gräset och busa. Russell fick valfnatt, men det gjorde inget.
Idag träffade vi en annan Portis i hagen. Hon var vuxen och jättestor. Fast hennes husse sa att hon var spinkig under all päls. De hade klippt henne med sax. Pälsen var lite halvlång överallt, men längre på öronen. Hon var fin, men jag var tvungen att fråga vad det var för ras. Det ser så annorlunda ut när de inte är kortklippta på nosen. Russell var lite trött, för han hade träffat två labradorer och en dalmatiner innan, men de hälsade i alla fall. Sen låg Russell i Magnus skugga och vilade. Det var så varmt i solen. Hur skönt som helst, tyckte vi i alla fall.
Russells lookalikes lammen har kommit ut i den andra hagen nu. De rör sig knappt om man jämför. Går bara och betar. Men Russell är väldigt nyfiken på dem och deras bajs. Fast de är nog lite läskiga också. Jag vet inte om vi ska våga gå fram och hälsa, antagligen skulle Russell börja skälla och skrämma dem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar